HOCO 2K15

24.10.2015

Homecoming viikosta on jo aikaa, mutta ajattelin kuitenki tehä ihan erillisen postauksen sitä varten, kun se on kuitenki sellanen juttu mitä ei nöin suomalaisena tuu kovin usein koettua. Meidän homecoming dancesta on nyt tasan kaks viikkoa, mutta vaikka varmasti moni suomalainen luulee niin tohon viikkoon kuuluu paljon muutakin ku pelkkä hoco dance. Maanantaista perjantaihin oli spirit week, jolloin joka päivälle oli oma "pukukoodi": Rocky Mountain Monday (vaellustyyli ja paljon Colorado-vaatteita), Twin Tuestay, Wacky Tacky Wednesday (super värikkäät ja ei-yhteensopivat vaatteet), Team Thursday ja Trjoan Friday (monissa kouluissa tää kulkee nimellä spiritday eli koulun värejä päälle! Me annetiin joka luokka-asteelle oma väri koulun väreistä ja me seniorit pukeuduttiin mustaan)

22386112442_c135473430_o-horz
Mun hostvanhemmilla on sellanen painatusfirma, niin tehtiin mulle ja Monalle t-paidat Twin Tuesdayta varten. "FOREIGN AF" ettei varmasti kellekkään oo enää epäselvää, että ollaan vaihtareita // Wacky Tacky Wednesday oli ehottomasti mun lemppari ja Frozen-sukatki pääs eka käyttöön! // Team Thursday! Go Finland!

21777928093_3b2269943b_o-horz
Perjantaina koulun jälkeen järjestettiin HoCo Carnival, jossa oli kaiken laista tekemistä lähinnä lapsille ja sen jälkeen BBQ, ennen illan peliä. Football pelit on ehottomasti yks mun lemppari jutuista täällä. Ymmärrys lajia kohtaan on aika heikko, vaikka perus säännöt tiiänki, mutta tunnelma stadionilla on joka kerta ihan mahtava ja siellä tuntuu aina, että ollaan kaikki vaan yks iso kaveriporukka, vaikka en todellakaan oo koskaan ees tavannu kaikkia niitä ihmisiä. Meidän HoCo-peli ei ollu mitenkään tiukka ja voitettiin 42-6, mutta silti meillä oli varmaan koko kauden isoin student section ja porukka oli kyllä täysillä mukana.

22211308438_bab4ff3abe_o-horz
Perjantaina meillä oli myös HoCo Assembly, eli kaikki kokoonnuttiin liikkasalissa, jossa meillä oli sellanen pep rally tyylinen tapahtuma ja esiteltiin HoCo Royalty- ehdokkaat ja järjestettiin heille kaiken näkösiä pieniä kisoja. // Lauantai-iltana oli vihdoin se kauan odotettu dance, joka oli kyllä valitettavasti vähän pettymys. Oli vähän eri luokkaa ku esimerkiks lukion bileet meillä kotona ja ehdottomasti huomas että kyseessä oli koulun "bileet". Monan kanssa saatiin kyllä nauraa paljon ja välillä oli jopa vähän sellanen myötähäpeä, ku kateltiin jenkkien tanssimista, mutta pääasia. että meillä oli kivaa!

PA100893
PA100905
PA100891
PA100898

Ennen dancea mentiin Monan kanssa Sydneylle laittautumaan yhessä ja sieltä Sydin poikaystävä otti meidät kaikki kyytiin ja mentiin ottamaan kuvia ensin yhden heidän kaverin pihalle ja sieltä sitte tuonne golfkentälle. Kuvien jäkeen suunnattiin 7 hengen porukalla illalliselle italialaiseen ravintolaan ja sieltä sitte koululle ite HoCo dancea varten. Kengät lensi nurkkaan melkein heti koululle päästyä sillä tuo nurmikolla korkkareilla käveleminen otti vähän voimille. Meidän koulussa kaikki pukeutuu kokoajan urheiluvaatteisiin, niin oli niin ihana nähdä kaikki laittautuneena! Lähdettiin kotia kohti vähän aikasemmin, ku muut että ehdittiin matkalla pysähtyä vielä froyoille. Kokonaisuudessaan oli ihan huippu viikko ja koska kuulun meidän koulun Student Council porukkaan, joka vastaa vähän oppilaskunan hallitusta Suomessa, pääsin myös järjestämään koko Homecomingia, mikä oli ihan älyttömän siistiä, vaikka lauantaina pitikin herätä kello 6 koristelemaan salia dancea varten. Päädyin kasaamaan 3 tuntia pahvista puuta joka oli tarkotus tulla tanssilattian keskelle, mutta tilaus ei ollu menny ihan putkeen ja päädyttiin heittämään valmis puu sitte roskiin, koska se ois ollu vähän turvallisuusriski. Meinas olla vähän turhautunu olo siinä vaiheessa. Anyway, tollasen tapahtuman järjestämiseen menee oikeesti paljon aikaa ja vaivaa, mutta oli kyllä ehdottomasti yks parhaista viikoista tähän asti.

The very first, and only, Homecoming week of my entire life was a great success.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti